Casa modulara

casa

Avantajele folosiri unei case modulare:

   Experienta de santier a cumparatorului scade foarte mult, economisindu-se timp, bani si efort. 

   Astfel, cine va alege sa-si construiasca o astfel de casa NU va mai trebui sa se gandeasca la:
  •  identificarea unei echipe de lucratori, platirea si supravegherea acestora, eventual asigurarea de cazare si masa;
  •  identificarea furnizorilor pentru materiale, asigurarea in mai multe etape a achizitiei, transportului, descarcarii, depozitarii si pazei acestora;
  •  evitarea mai multor neplaceri de ordin cantitativ si calitativ care pot aparea;
  •  evitarea aparitiei costurilor suplimentare si a umflarii ulterioare a preturilor din partea executantului.
 
Mobilitate unei astfel de constructii
   Casa modulara poate fi transportata si amplasata in orice locatie cu conditia existentei posibilitatii accesului auto. 
Acest tip de constructie se preteaza amplasarii in locuri izolate (paduri, zone muntoase), unde cheltuielile cu transportul materialelor si al echipei de muncitori ar fi foarte mari. 
 
Rapiditate in constructie si amplasare
    Durata aproximativa de constructie a unei case de 50 mp suprafata desfasurata, la cheie,  este de cca. 60 de zile.
Odata constructia realizata si transportul efectuat, montajul dureaza o singura zi, constructia aparand ca peste noapte pe locul amplasarii si putand sa fie data in folosinta imediat dupa aceasta.
 
Rezistenta sporita la seism
    Modulele din care este formata constructia sunt proiectate astfel incat sa reziste la solicitari suplimentare fata de o constructie clasica pentru a face fata in mod repetat la tot ceea ce presupune mutarea dintr-un loc in altul, cutremurele exercitand de cele mai multe ori forte mai mici decat aceste solicitari.
 
Posibilitatea extinderii
   Daca optati pentru varianta de baza (P+M = 50 mp), aceasta se poate mari in timp prin alipirea de noi module in stanga si in dreapta, constructia marindu-si astfel suprafata  la 75 mp, respectiv 100 mp.
In acest sens, la parterul modulelor variantei de baza au fost prevazute spatii de usi mascate in pereti, interiorul acestora putandu-se inlatura usor, lasand loc montajului unor usi de acces spre noile module.
 
casa modularaIzolare termica superioara
   Datorita materialelor folosite (pereti dubli din lemn, polistiren de 100 mm grosime, vata minerala de mare densitate, tamplarie cu geam termopan, acoperis dublu ventilat si existentei golului de aer intre pereti) aceasta constructie intruneste toate conditiile pentru a fi calduroasa pe timp de iarna si racoroasa vara, consumul de energie pentru incalzire/racire fiind minim.
 
Raport calitate/pret foarte avantajos.
    Datorita insusirilor aratate mai sus, dar si posibilitatilor pe care le lanseaza acest tip de casa, veti observa ca in comparatie cu constructiile clasice, casa modulara pe care v-o prezentam intruneste mai mult decat calitatile unei case obisnuite la un cost mai mic, avand in acelasi timp avantaje incomparabile incluse in pret.