BCA Constanta BCA CELCO BCA Constanta

CELCO

Producator BCA

CELCO reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Producatorul de BCA - CELCO.


     Avand o traditie de peste 40 de ani, CELCO este lider national in domeniul productiei de BCA.

    De-a lungul timpului compania a investit continuu in calitatea produselor sale, urmarind sa se plieze pe nevoile din ce in ce mai diversificate ale clientilor. A ajuns astfel sa isi mareasca capacitatile de productie devenind lider de piata pe segmentul de BCA, cu productii anuale de 400.000 m3 si o cota de piata de 20%.18

    Din dorinta de a oferi solutii complete clientilor sai, CELCO a pus in functiune in anul 2007, o linie noua de productie a adezivilor si mortarelor uscate destinate industriei constructiilor civile si industriale. Calitatea care defineste produsele CELCO a fost un factor cheie pentru cresterea sustinuta de la un an la altul, a volumelor vandute de adezivi si mortare uscate.

     In luna iunie 2008, comuna Corbu situata la 30 km de Constanta a intrat pe harta industriei materialelor de constructii cu cea mai moderna fabrica de var din Romania, ridicata de la zero de CELCO. Investitia de peste 20 de milioane euro intr-o noua fabrica de var, constituie cel mai ambitios proiect al unui investitor roman in aceasta zona. Fabrica de var CELCO indeplineste trei cerinte de baza:

 • grad inalt de automatizare;
 • respectarea celor mai exigente standarde de mediu;
 • productia materialelor de calitate superioara.

     Prin aceasta investitie CELCO devine cel mai important furnizor de var din sud-estul Romaniei pentru marile industrii consumatoare: fabrici de BCA, otelarii, metalurgii, producatori de lianti hidraulici rutieri, producatori de adezivi si mortare si sectii chimice.

     In urma unui mix de investitii, unic in Romania, CELCO reuneste sub un singur nume capacitatile de productie a 5 sectoare industriale, toate localizate in judetul Constanta:

 • productia de BCA;16_400
 • fabricarea adezivilor si mortarelor uscate;
 • fabricarea varului (indeosebi a varului special creat pentru productia de BCA, furnizat catre ceilalti producatori din Romania);
 • echiparea si exploatarea carierelor de nisip si calcar din localitatea Plopeni, respectiv Tasaul.

     Aceasta diversificare permite companiei CELCO sa detina controlul absolut asupra materiilor prime ce intra in productia de BCA, garantand astfel calitatea produsului finit.

     Obiectivul companiei pe termen lung, este acela de a oferi un viitor mai bun generatiilor viitoare, prin crearea de solutii constructive si sustenabile.

 

Sursa: www.celco.ro la 2018-01-24

 

experince

oferte speciale

CELCO STRCTOTERM

 • CELCO SUPERBLOCK
 • CELCO MEGATERM
 • CELCO MEGATERM PLUS
 • CELCO STANDARD

 

Image result for CELCO bca logo