BCA Targu Jiu - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

BCA Targu Jiu - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

Pidon Impex Depozit Materiale Constructii Targu Jiu, Ciment, Var, BCA, Dolii, Tigla, Tabla, Fier Beton, Gips-Carton, Vopsea Lavabila, Cherestea Gorj

BCA Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Comerciant BCA din Targu Jiu - Beton Celular Autoclavizat Targu Jiu . Domeniul de utilizare al Betonului Celular Autoclavizat este in constructii: cladiri de locuit, constructii sociale, birouri, sedii de firme, hale industriale, cladiri pentru depozite. Oferte speciale BCA Targu Jiu


   Pidon Impex reprezinta  o companie localizata in Targu Jiu, judetul Gorj, infiintata in anul 1993. . Misiunea noastra este sa oferim solutii optime si personalizate nevoilor clientilor nostri, astfel încât prin straduinta, profesionalism si viziune sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii domeniul materialelor de constructii si al finisajelor. 

  Compania noastra vinde si construieste apartamente si garsoniere cu 2-3 camere la rosu si la cheie in Cartierul Primaverii.

  Prin diversificarea continua a portofoliului de produse si servicii oferite urmarim atragerea increderii clientilor nostri bazandu-ne pe respectul pe care il avem fata de acestia si increderea pe care acestia o pot avea in  Pidon Impex, pentru a le intelege necesitatile si a le da solutii practice in conformitate cu cerintele lor reale.

  Cu un efectiv de 15 angajati, Pidon Impex S.R.L. comercializeaza en-gros si en-detail o gama larga de: materiale de constructii (lavabil, vopsea, amorsa, chituri, adezivi, insa fara cherestea), avand are o bogata experienta pe piata din Romania.

  Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. 

  Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

 Vanzari Garsoniere Apartamente Targu Jiu Impreuna cu noi...

  • Veti fi informat foarte bine de catre consultantii nostri;
  • Puteti alege un anume material;
  • Puteti alege o solutie constructiva completa;
  • Beneficiati de avantajul colaborarii cu un furnizor profesionist;
  • Cu cele mai mici costuri, aveti certitudinea ca problema materialelor este rezolvata;
  • Costul unei constructii il reprezinta materialele in cea mai mare parte, asa ca, impreuna cu noi, puteti incepe constructia!

  Un depozit de materiale de constructii trebuie sa fie mai mult decat un simplu centru de comercializare al materialelor. Intelegerea nevoilor clientilor si indrumarea lor catre ceea ce li se potriveste cel mai mult este un lucru cat se poate de important. Un depozit de materiale de constructii nu ar trebui sa neglijeze acest aspect sub nici o forma.

 Materiale Constructii Targu Jiu

Produse si Servicii

   Compania noastra vinde si construieste apartamente si garsoniere cu 2-3 camere la rosu si la cheie in Cartierul Primaverii si de asemenea comercializeaza en-gros si en-detail o gama larga de materiale de constructii.

Galerie foto