BCA Bucuresti-Sector 6 BCA PREFABRICATE VEST BCA Bucuresti

PREFABRICATE VEST

Producator BCA

PREFABRICATE VEST reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Producatorul de BCA - PREFABRICATE VEST.


     PREFABRICATE VEST este unul dintre cei mai importanţi şi mai apreciaţi producători de materiale de construcţii din România.

     Prin calitatea ireproşabilă a produselor oferite şi prin continua preocupare pentru satisfacerea şi anticiparea necesităţilor din domeniul construcţiilor, PREFABRICATE VEST şi-a câstigat pe merit încrederea clienţilor săi.

     35 de ani de activitate se traduc prin acumularea unei bogate experienţe şi prin formarea unei adevarate şcoli de specialişti care îşi pun talentul şi profesionalismul în slujba dumneavoastră.
VerblokPREFABRICATE VEST este primul producător român de materiale de construcţii care a creat o marcă naţională pentru betonul celular autoclavizat - VERBLOK.

      Marca VERBLOK aduce beneficii sigure şi solide celor care doresc să ia decizia corectă şi eficientă pentru a oferi un viitor sigur construcţiilor pe care le realizează.

      VERBLOK este cubul verde de BCA care oferă calităţi şi atuuri de necontestat, rezultate în urma investiţiilor solide în procesul de fabricaţie şi controlul eficient al calităţii.

      Pornind de la succesul tehnologiei originale, brevetată în 1929 de Karl August Carlen în Suedia, firma noastră a dezvoltat un sistem integrat de producţie a betonului celular autoclavizat. Dimensiunile controlate riguros (±1 mm), proprietăţile fizice şi tehnice fără compromisuri şi stabilitatea ciclului de producţie fac din VERBLOK un material de construcţie cel puţin la fel de bun ca originalul suedez.

      Monolit - sisteme de pavaje si decoratiuni Pavelele nu mai sunt simple elemente de pavaj urban aşa cum erau odată. Ele au devenit o modalitate excelentă de amenajare a spaţiilor deschise atât pentru case şi vile (curţi, grădini, parcări), cât şi pentru spaţii publice (alei, parcuri, pieţe). Culorile atractive, varietatea de modele şi posibilităţi de aranjare pline de fantezie, vă deschid perspective nebănuite de configurare a suprafeţelor decorative.

     PREFABRICATE VEST vă oferă MONOLIT, sisteme avansate de pavaje şi decoraţiuni care vă ajută să vă creaţi propriul "paradis". Vă doriţi o oază de linişte şi de natură chiar în grădina dumneavoastră? Sistemele MONOLIT vă oferă o mulţime de combinaţii care vă permit să creaţi o atmosferă armonioasă în care să vă simţiţi bine.

     Pentru a vă ajuta în amenajarea spaţiilor, firma noastră vă pune la dispoziţie o echipă de specialişti care vă va oferi consultanţa necesară pentru ca ideeile dumneavoastră să prindă contur. Astfel, culoarea, forma, funcţia, elementele sistemului, vor fi armonizate între ele cu exactitate astfel încât, din combinaţia lor, să rezulte un aranjament armonios şi fidel aşteptărilor dumneavoastră.

Produse si Servicii


       Pornind de la dezideratul VERBLOK, acela de a veni în întampinarea clienţilor noştri, PREFABRICATE VEST a dezvoltat în paralel un sistem de servicii, prin care să poată răspunde prompt la cerinţele clienţilor săi. Un plus de valoare este dat de:

1. Distribuţie
   Dezvoltarea de parteneriate solide cu depozite de materiale de construcţii pentru a asigura disponibilitatea produselor noastre într-o arie cât mai extinsă.

2. Transport
   Asigurarea livrării produselor în locaţia cerută de client cu flota proprie de camioane dotată cu mijloace de încărcare / descărcare.

3. Consultanţă tehnico-comerciala
   În dorinţa de a fi mai aproape de clienţii săi şi pentru a demonstra o dată în plus orientarea către aceştia, PREFABRICATE VEST a creat un departament specializat care pune la dispoziţia clienţilor informaţii legate de caracteristicile tehnice ale produselor, preţuri, recomandări, etc.

 

Sursa: www.pv.ro la 2014-03-24