BCA Craiova BCA ELPRECO BCA Dolj

ELPRECO

Producator BCA

ELPRECO reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Producatorul de BCA - ELPRECO.


     Suntem o firma noua pe piata produselor prefabricate si precomprimate din beton. Fabrica noastra este in imediata apropiere a Ploiestiului. 

     Suntem parte a grupului Ergon din Belgia, cu un record de mai mult de 40 de ani in productia betonul precomprimat. Ergon detine mai multe fabrici de prefabricate in Belgia, Franta si Polonia si in fiecare din aceste tari detine locul 1. Grupul Ergon este parte a companiei CRH, o companie listata la bursa, cu o cifra de afaceri anuala de 20 de miliarde de Euro, in Europa si America.
Sediul principal al CRH este in Dublin, Irlanda.
    Fabrica noastra din Ploiesti a fost recent finalizata si are capacitatea de a produce atat elemente din beton armat cat si precomprimat:stalpi, grinzi, pane,fasii cu goluri , fundatii tip pahar.Fabrica are o capacitate anuala de 20 000 mc si foloseste echipamente de ultima tehnologie- la cele mai inalte standarde.
     Ergon Romania are propriul departament de proiectare alcatuit din ingineri si tehnicieni.Toata partea de proiectare este facuta in cadrul acestui departament.
     Ergon Romania ofera o gama variata de servicii: proiectarea, productia, transportul si montajul pentru realizarea unei structuri complete. Putem de asemenea sa producem individual elemente prefabricate conform proiectelor si specificatiilor tehnice oferite de catre client.
     Ergon are capacitatea de a livra elemente din beton precomprimat in toata Romania. 

 

     Betonul Celular Autoclavizat este un material pentru constructii cu o structura poroasa, obtinut dintr-un amestec de nisip, ciment, var, ghips, apa si generator de gaze. BCA-ul este supus unui tratament termic in autoclava la presiune si temperatura ridicata.
     Este caracterizat prin greutate volumetrica mica, rezistenta mecanica foarte buna la compresiune, intindere si incovoiere, capacitati izolante termice si fonice de exceptie.

Elpreco produce Beton Celular Autoclavizat in doua sortimente:
- BCA zidarie - Clasa de rezistenta GBN 25, GBN 35
- BCA izolatie - Clasa de rezistenta GBN 25

 

        Sistemul de invelitori Elpreco ofera pe langa cele doua profile de tigla SKANDIA si ARCADIA, toata gama de accesorii cum ar fi: accesoriile din beton (coame, laterale, aerisiri, parazapezi), sistemul uscat de montare coame, sistemul dolie, sistemul de jgheaburi si burlane, luminatoare, folie anticondens etc.
      Sistemul de invelitoare Elpreco se utilizeaza pentru realizare invelitorilor in 1, 2 sau mai multe ape cu o inclinare de minim 14°.
      Tiglele Elpreco sunt realizate prin tehnologia de inalta performanta ABECE-Suedia, tehnologie testata si consacrata in Europa prin calitatea si rezistenta deosebita a tiglelor obtinute.
      Tiglele Elpreco sunt usor adaptabile functional si estetic la diverse solutii arhitectonice, armonizand modernul cu traditia si standardele contemporane de confort cu eleganta clasica.

 

        Sistemul de pavaj Elpreco ofera posibilitatea crearii unui stil propriu - rustic sau contemporan - si permite amenajari pline de fantezie pentru proiectele civile, comerciale sau industriale.
      Prin utilizarea celor mai noi tehnologii si instalatii (Zenith Germania), Elpreco va ofera numeroase culori si modele de pavaj, alaturi de toate elementele pentru amenajari exterioare de care aveti nevoie: borduri, jardiniere si jgheaburi.
Se pot monta pe alei, trotuare, in piete, curti, parcuri sau pe platforme destinate depozitarii, statii de alimentare cu carburanti, parcari auto si zone industriale.
      Usor si repede de instalat, intretinut cu costuri minime, pavajul da inspiratia si posibilitatea de a amenaja peisaje uimitoare, care imbunatatesc modul de viata.

 

      Sistemul canalizare Elpreco realizat cu tehnologie performanta - tehnologia daneza Pedershaab - prin vibropresare, sistemul de canalizare din beton are o durata mare de viata datorita clasei betonului utilizat - C 32/40 si a garniturilor elastice integrate care asigura o etanseitate sporita. In conditiile respectarii instructiunilor de manipulare, depozitare si conservare se asigura o garantie de 10 ani. Sistemul canalizare Elpreco cuprinde o gama dimensionala larga de tuburi de canalizare si camine de vizitare. Sistemul canalizare Elpreco este format din elementele necesare realizarii unei canalizari complete prin montaj uscat.

 

      Elpreco produce prefabricate din beton: stalpi din beton precomprimat centrifugat pentru linii electrice aeriene; elemente prefabricate pentru santuri dalate, elemente pentru imprejmuiri (placi si stalpi de gard).
Pe langa produsele de serie se pot realiza la comanda prefabricate din beton simplu sau armat pe baza proiectelor de executie puse la dispozitie de beneficiari.

 

Sursa: www.elpreco.ro la 2014-03-24