BCA Navodari - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

BCA Navodari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Comerciant BCA din Navodari - Beton Celular Autoclavizat Navodari . Domeniul de utilizare al Betonului Celular Autoclavizat este in constructii: cladiri de locuit, constructii sociale, birouri, sedii de firme, hale industriale, cladiri pentru depozite. Oferte speciale BCA Navodari


ALPROF are ca domeniu de activitate productie si comercializarea de produse extrudate din aluminiu.Caracteristicile deosebite ale profilelor din aliaje de aluminiu se adreseaza creativitatii dumneavoastra in a le valorifica intr-un mod cat mai profitabil si in cele mai diverse domenii.

 

Principala noastra ramura de activitate o reprezinta productia de profile de aluminiu, activitate pe care o desfasuram din anul 1997. Toate produsele extrudate fabricate in cadrul societatii noastra sunt conforme cu: SR EN 573-3/2008 pentru aluminiu si aliaje de aluminiu - compozitia chimica; SR EN 755-9/2001 pentru aluminiu si aliaje de aluminiu - tolerante la dimensiuni si forma; SR EN 12020-2/2001 pentru aluminiu si aliaje de aluminiu EN AW-6060 si EN AW-6063 - tolerante la dimensiuni si forma.
 

Producem si comercializam profile din aluminiu, vopsite electrostatic sau sublimate in efect lemn utilizate in domeniul arhitectural pentru ferestre, usi, sisteme glisante sau plase de insecte.

 

Pentru a putea onora cat mai repede comenzile clientilor nostri care au ca obiect de activitate tamplaria din aluminiu, am pus in functiune vopsitoria in camp electrostatic.

 
 

Avem in dotare doua linii de vopsire in camp electrostatic:

- o linie de vopsire electrostatica in sistem corona, dotata cu un cuptor de polimerizare tip dulap;

- o linie de vopsire electrostatica in sistem tribo, dotat cu un cuptor de polimerizare tip tunnel.

 

Putem vopsi in toata gama RAL si toate tipurile de vopsele pulbere existente: lucioase, semilucioase, mate, structurate si bonderizate atat aluminiu cat si otel.

Procesul de pregatirea suprafetei este diferit pentru cele doua metale, folosindu-se solutii  Henkel specifice celor doua sisteme.

Vopselele pulbere folosite sunt vopsele poliesterice de la producatori consacrati in domeniu precum:

           

Calitatea vopsirii electrostatice este data in mare masura de calitatea pregatirii suprafeteti obiectelor supuse vopsirii electrostatice, din aceasta cauza anul trecut ne-am inbunatatit linia de pregatire a suprafetei, completand-o prin achizitionarea unui  sistem de obtinere a apei demineralizate.

Pregatirea suprafetei se face cu tehnologie Hankel specifica aluminiului sau otelului.

 

Fiind permanent preocupati sa diversificam gama produselor noastre, am pus in functiune o linie de sublicromie cu ajutorul careia realizam decorarea suprafetelor in efect lemn, marmura, sau alte imagini.

 

 

 

 

 
Procesul de sublicromie parcurge mai multe etape,astrfel :
1. Verificarea profilelor.
2. Pre-tratament sau pregatirea suprafetei profilelor
3. Vopsirea de baza
4. Impregnarea (sublicromia).
 
Primele trei puncte sunt aceleasi ca la o vopsire in camp electrostatic, profilele vopsindu-se cu o vopsea baza, pe care se va impregna desenul de pe un anumit tip de film. Vopseaua de baza are o grosime de min. 60-70 microni (valori uzuale 80-100 microni) si o stralucire de 30-40+/- 5 pentru baza semilucioasa sau o stralucire de 8 +/- 3 pentru vopseaua mata.
 
Impregnarea se efectuiaza cu filme de inalta calitate, furnizorii nostri de film fiind: Decoral si Sublitex.