BCA Ciolpani - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

BCA Ciolpani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Comerciant BCA din Ciolpani - Beton Celular Autoclavizat Ciolpani . Domeniul de utilizare al Betonului Celular Autoclavizat este in constructii: cladiri de locuit, constructii sociale, birouri, sedii de firme, hale industriale, cladiri pentru depozite. Oferte speciale BCA Ciolpani


    Damira are drept obiectiv orientarea catre client , precum si satisfacerea tuturor exigentelor pe care clientii sai le emit. Prin diversificarea continua a portofoliul de produse urmarim atragerea increderii clientilor nostri bazandu-ne pe respectul pe care il avem fata de acestia si increderea pe care acestia o pot avea in companie , pentru a le intelege necesitatile si a le oferi solutii practice in conformitate cu cerintele lor reale.

Produse si Servicii

     Magazinul nostru de materiale de constructii, sta la dispozitia dumneavoastra cu o gama variata de vopsele lavabile, adezivi, chituri, mortare, tencuieli decorative, caramizi, materiale pentru termo si hidroizolatii, dar si ciment, bca, polistiren. Pentru o mai usoara alegere a materialelor de constructie fiecare produs va ofera o scurta descriere, cateva date tehnice si modalitati de aplicare, acolo unde e cazul.