BCA Botosani - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

BCA Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Comerciant BCA din Botosani - Beton Celular Autoclavizat Botosani . Domeniul de utilizare al Betonului Celular Autoclavizat este in constructii: cladiri de locuit, constructii sociale, birouri, sedii de firme, hale industriale, cladiri pentru depozite. Oferte speciale BCA Botosani


       Complexul Comercial Met-Axa este o societate comerciala cu capital integral privat, infiintata in august 1994, cu sediul social in str. Graniceri Nr.7. S.C. Met-Axa S.R.L. a inceput sa functioneze cu profilul de activitate "Confectii metalice si tinichigerie in constructii", profil care a devenit auxiliar in 2001 cand firma a dezvoltat o noua ramura, cea de "Comert cu ridicata a produselor metalurgice si materiale de constructii" la marginea orasului Botosani in localitatea Hudum.
      Incepand cu anul 2003 dezvoltarea afacerii ia amploare prin deschiderea de mai multe puncte de lucru in judetul Botosani si anume in localitatile : Saveni, Bucecea, Vorona, Stefanesti, Ungureni si in orasul Bistrita, judetul Bistrita Nasaud.
      Tot din anul 2003 firma incheie un parteneriat de afaceri cu SC Teraplast SA Bistrita unul din cei mai mari producatori de teracota, sisteme de canalizare, sisteme de aductiune, sisteme de scurgere, sisteme de instalatii, profile PVC din tara si chiar din Europa.
      In anul 2012 se deschid doua noi puncte de lucru in Iasi si Bistrita pentru a realiza o distributie performanta si a fi mai aproape de nevoile clientilor.
      Datorita parteneriatului cu Teraplast SA Bistrita s-a dezvoltat o retea de distributie care la aceasta data acopera mai multe judete si anume: Botosani, Bistrita, Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau, Mures, Maramures si alte zone adiacente.
     In decursul anilor Met-Axa a stabilit relatii de colaborare cu firme importante din Romania, producatori de materiale de constructii cum ar fi: DANSTEEL GROUP BECLEAN, CARPATCEMENT, CELCO BCA, SOMACO BCA, DEUTEK, HOLCIM ROMANIA, HELIOS etc.
     Echipa Met-Axa formata din profesionisti spera sa contribuie prin promptitudine si exigenta in afaceri la dezvoltarea contractelor de colaborare prin gama completa de solutii si sisteme, de aceea si motto-ul nostru este: SA CONSTRUIM IMPREUNA !

Produse si Servicii

  • AMENAJARI
  • CANALIZARI EXTERIOARE
  • RETELE DE ALIMENTARE SI DISTRIBUTIE APA
  • CANALIZARI INTERIOARE
  • SOBE, SEMINEE SI CAHLE TERACOTA
  • CONSTRUCTII DIN CARAMIDA SAU BCA
  • HIDROIZOLATII SI TERMOIZOLATII
  • PANOURI TERMOIZOLANTE
  • PLACI POLICARBONAT SI PROFILECABLURI SI CONDUCTORI
  • PRODUSE SIDERURGICE

Galerie foto