BCA Tecuci - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

BCA Tecuci - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

Forsa Construct Depozit Materiale Constructii Tecuci, Ciment, Var, BCA, Dolii, Tigla, Tabla, Fier Beton, Gips-Carton, Vopsea Lavabila, Cherestea Galati

BCA Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Comerciant BCA din Tecuci - Beton Celular Autoclavizat Tecuci . Domeniul de utilizare al Betonului Celular Autoclavizat este in constructii: cladiri de locuit, constructii sociale, birouri, sedii de firme, hale industriale, cladiri pentru depozite. Oferte speciale BCA Tecuci


  Forsa Construct – Profesionistii in constructii

  depozit_materiale_constructii_2_400_01Firma noastra va ofera o gama larga de materiale de constructii si de asemenea presteaza toata gama de servicii din domeniul constructiilor civile si industriale, cum ar fi: dulgherie, zidării, rigips, zugrăveli, tencuieli, fatade, parchet, placare gresie si faiantă, instalatii sanitare, instalatii electrice etc. Preturile pe care le practicăm sunt fără concurentă. Oferta în domeniul construcţiilor este amplă şi acoperă practic toate nevoile unui potenţial client.

  Cu ajutorul experientei acumulate, a stocurilor permanente, preturilor avantajoase, va oferim atuurile unui parteneriat care sa va ajute sa va indepliniti obiectivele la timp, incadrandu-va in bugetul stabilit, indiferent de amploarea proiectului pe care il aveti.

 Firma noastra distribuie si comercializeaza materiale de constructii, de la ciment, caramida, BCA la lacuri si vopsele, tencuieli decorative, termosisteme, tigla si tabla si, de asemenea, materiale pentru instalatii sanitare, electrice si amenajari interioare.

  Avem experienta

  Portofoliul nostru de lucrări pe care le-am executat vorbeste de la sine. Stim să muncim eficient si cu simt de răspundere.

 

Depozit Materiale Constructii Tecuci

 

 Suntem profesionisti

 Calitatea proiectelor pe care le-am realizat ne recomandă clientilor nostri. Pentru noi, un client nu poate fi decât multumit.

 

Constructii civile si industriale

 

  Iata de ce clientii aleg Forsa Construct in locul concurentei: 

  1. Avem cele mai bune preturi. Garantat!
  2. Lucram eficient. Repede si bine!
  3. Avem personal calificat!
  4. Avem echipamente profesionale!
  5. Avem materiale si materii prime de inalta calitate!
   Firma noastra are drept obiectiv orientarea catre client, precum si satisfacerea tuturor exigentelor pe care clientii sai le emit. Prin diversificarea continua a produselor urmarim atragerea increderii clientilor nostrii bazandu-ne pe respectul pe care il avem fata de acestia si increderea pe care acestia o pot avea in compania noastra , pentru a le intelege necesitatile si a le oferi solutii practice in conformitate cu cerintele lor reale.
 
Constructii Tecuci Galati

Produse si Servicii

Firma noastra va ofera o gama larga de materiale de constructii, de o calitate garantata, la preturi fara concurenta!

 De asemenea, executam:

Galerie foto