BCA Sebes - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

BCA Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Comerciant BCA din Sebes - Beton Celular Autoclavizat Sebes . Domeniul de utilizare al Betonului Celular Autoclavizat este in constructii: cladiri de locuit, constructii sociale, birouri, sedii de firme, hale industriale, cladiri pentru depozite. Oferte speciale BCA Sebes


        COM TONEA este o societate comerciala cu capital privat romanesc, infiintata in anul 1994, avand ca obiect principal de activitate: comert cu material lemnos, materiale de constructii (otel beton, profile metalice, plasa din sarma, ciment, var, caramida, bca, sisteme de acoperisuri, materiale izolatoare, cherestea, grinzi, caferi, sipci) si mobila.

Societatea isi desfasoara activitatea prin depozitul din Sebes, str. Barbu Stefanescu Delavrancea nr.1A si prin cele doua magazine de desfacere situate in localitatile Sasciori, str.Principala nr.111 si Calnic, str.Principala nr.332 din judetul Alba.

Calitatea produselor, preturile corecte, seriozitatea si promtitudinea sunt caracteristici care au impus firma noastra in topul distribuitorilor de materiale de constructii din zona.

Produse si Servicii

               1. Transportul materialelor

Com TONEA asigura transport cu macaraua la domiciliul clientului.

Asiguram livrarea gratuita pentru produsele cumparate din depozitul si magazinele noastre, in perimetru orasului sau contra unei sume minime la distante mai mari. Pentru marfa paletizata asiguram descarcarea cu masina cu macara a materialelor de constructii.
               2. Prelucrarea materialului lemnos

Com TONEA asigura servicii de prelucrare a materialului lemnos la diferite dimensiuni in baza comenzilor solicitate de client.

Oferim cherestea de rasinoase in toata specificatia (scandura, dulapi, sipci, rigle, grinzi) la pret de producator.