BCA Bucuresti-Sector 1 BCA YTONG BCA Bucuresti

YTONG

Producator BCA

YTONG reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Producatorul de BCA - YTONG.


     Xella isi consolideaza constant pozitia de garant al produselor de calitate si eficiente energetic pe piata internationala a materialelor de constructii si a materiilor prime. Contam pe experienta si dedicarea angajatilor nostri, calitatea produselor si capacitatea de inovare pentru a dezvolta solutii constructive durabile si sustenabile.

     Principalul nostru obiectiv este succesul clientilor, care se traduce implicit prin succesul companiei noastre.

Viziune

     Xella uneste sub un singur acoperis forta brandurilor sale, experienta si cunostintele acumulate in piata, precum si idei inovatoare pentru a obtine la final cladiri durabile, eficiente energetic si sigure pentru viitor. Activitatea noastra se bazeaza pe responsabilitate si respect, pentru ca generatiile viitoare sa poata conta pe constructii eficiente.

     In activitatea Xella, factorii ecologici si energetici sunt prioritari. In anul 2009, Xella si-a confirmat aceasta pozitie, devenind membra a “Energy Efficiency Export”, initiativa lansata de Ministerul Economiei si Tehnologiei din Germania si care sustine companiile care functioneaza la nivel global in regim de eficienta energetica.

     Tot in anul 2009, Ytong, marca cu o istorie de peste 80 de ani, a primit din partea autoritatilor germane distinctia “Brand of the Century”. Ytong este astfel plasat in randul produselor si serviciilor etalon pentru calitatea germana.

      Produsele Ytong sunt certificate la nivel international de Natureplus si IBU - Institut für Bauen und Umwelt, renumite organizatii ecologice internationale pentru mediu si dezvoltare durabila in sectorul constructiilor.

Sursa: www.ytong.ro la 2014-03-24