BCA Petrila - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

BCA Petrila - Beton Celular Autoclavizat - Depozit materiale de constructii

SC Arici Pogonici SRL Depozit Materiale Constructii Petrila, Ciment, Var, BCA, Dolii, Tigla, Tabla, Fier Beton, Gips-Carton, Vopsea Lavabila, Cherestea Hunedoara

BCA Petrila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Comerciant BCA din Petrila - Beton Celular Autoclavizat Petrila . Domeniul de utilizare al Betonului Celular Autoclavizat este in constructii: cladiri de locuit, constructii sociale, birouri, sedii de firme, hale industriale, cladiri pentru depozite. Oferte speciale BCA Petrila


 

parchet_lemn_400   SC Arici Pogonici SRL este distribuitor de materiale de constructii grele ( balastru, nisip), materiale de zidarie (caramida si BCA), ciment, var, ipsos, sisteme termoizolante (sistem Rigips), materiale necesare acoperisurilor, adezivi, gleturi, chituri, vopsele, tencuieli, electrice pana la amenajari interioare( parchet, gresie, faianta, scule si unelte). Depozitul de materiale de constructii cuprinde toata gama de materiale, la preturi foarte avantajoase, ce pot fi folosite atat in constructii rezidentiale, cat si in cele industriale.

   SC Arici Pogonici SRL  reprezinta expresia calitatii, a profesionalismului si a promtitudinii in distributia de materiale de constructii cu un raport calitate/pret excelent. La  SC Arici Pogonici SRL veti gasi tot ceea ce cautati, materiale de constructii calitative la preturi foarte accesibile.

   Oferta de materiale de constructii plaseaza SC Arici Pogonici SRL  printre liderii din domeniu in judetul Hunedoara si nu numai, astfel atunci cand veti avea nevoie de ajutor in proiectele dumneavoastra de constructii, noi suntem partenerul dumneavoastra de incredere, pe care va puteti baza oricand. 

 depozit_materiale_constructii_petrila_400 

   Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. 

  acoperis 

   SC Arici Pogonici SRL  este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii in judetul Hunedoara, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

   Impreuna cu noi...

  • Veti fi informat foarte bine de catre consultantii nostri;
  • Puteti alege un anume material;
  • Puteti alege o solutie constructiva completa;
  • Beneficiati de avantajul colaborarii cu un furnizor profesionist;
  • Cu cele mai mici costuri, aveti certitudinea ca problema materialelor este rezolvata;
  • Costul unei constructii il reprezinta materialele in cea mai mare parte, asa ca, impreuna cu noi, puteti incepe constructia!

  depozit materiale constructii petrila

   Un depozit de materiale de constructii trebuie sa fie mai mult decat un simplu centru de comercializare al materialelor. Intelegerea nevoilor clientilor si indrumarea lor catre ceea ce li se potriveste reprezinta cel mai important aspect,  depozitul SC Arici Pogonici SRL  nu neglijeaza acest aspect sub nici o forma.

   In afara depozitului de materiale de constructii, SC Arici Pogonici SRL va ofera servicii de cazare la cele mai inalte standarde !

ciment_400

Produse si Servicii

   SC Arici Pogonici SRL este distribuitor de materiale de constructii grele ( balastru, nisip), materiale de zidarie (caramida si BCA), ciment, var, ipsos, sisteme termoizolante (sistem Rigips), materiale necesare acoperisurilor, adezivi, gleturi, chituri, vopsele, tencuieli, electrice pana la amenajari interioare( parchet, gresie, faianta, scule si unelte).  Depozitul de materiale de constructii cuprinde toata gama de materiale, la preturi foarte avantajoase, ce pot fi folosite atat in constructii rezidentiale, cat si in cele industriale

Galerie foto